19 de maig de 2024

Vic tanca l’any Maria Àngels Anglada amb una exposició a la Llotja del Blat

Aquesta mostra es podrà visitar fins el 8 de desembre

El Ter 17 de novembre de 2009 a les 17:53
L'acte d'inauguració va tenir lloc aquest passat divendres
La mostra és un recorregut cronològic il.lustrat amb imatges acompanyat de paraules que va dir i escriure l’autora. També vol resseguir un fil imaginari que comença en una casa de Vic, amb una heura el pati, i que ens mena cap a un mar empordanès que vol simbolitzar la permanència de les nostres arrels.

L’acte d’inauguració d’aquest passat divendres va comptar amb la presència de la comissària de l’exposició i presidenta de la Càtedra Maria Àngels Anglada de la Universitat de Girona, Mariàngela Vilallonga, que va fer una explicació exhaustiva de tota la mostra, recorrent la vida i obra de l’autora. Aquesta mostra es podrà visitar fins el 8 de desembre.

A més de l’exposició i per tancar els actes de commemoració del 10è aniversari de la mort de l’escriptora, aquest dissabte, 21 de novembre, tindrà lloc entre les 5 de la tarda i les 9 del vespre, una marató literària amb un espai infantil, contes, cançons, poesia, narrativa i una final musical. Serà a la biblioteca Joan Triadú. Finalment, l’últim cap de setmana del mes de novembre l’Institut del Teatre acollirà l’obra de teatre "Els llavis closos" de Gespa Teatre.

Maria Àngels Anglada va néixer el 1930 al carrer de la Riera de Vic i va morir a Figueres, Alt Empordà, el 23 d’abril de 1999, el dia de Sant Jordi. Va cultivar diversos gèneres literaris, de la narrativa a la crítica literària, passant per l’assaig i les traduccions.
Etiquetes:
Cultura