26 d'abril de 2024

Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien en concert aquest divendres a Manlleu

El grup va rebre el premi Cerverí de Girona a la millor lletra de cançó per "Corro sota la pluja"

El Ter 19 de novembre de 2009 a les 18:23
Imatge del grup. FOTO: Raimon Moreno
Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien actuaran aquest divendres a Manlleu en un concert organitzat per l’Associació Cultural Pro Ateneu. Serà a les 10 del vespre a la sala d’exposicions de Can Puget.

Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien són, segons la crítica musical, un dels grups revelació d’aquest 2009. Una de les particularitats d’aquest grup és la combinació entre el català i el francès.

Recollint l’herència de la Chanson francesa, Anna Roig i l’Ombre de ton Chien entenen les cançons com a petites poesies o històries que s’expliquen tot cantant. Cançons en català, cançons en francès, i cançons que barregen les dues llengües. El concert servirà per presentar el seu primer disc a Manlleu. Tot i que primer es dedicaven a fer versions al disc presenten cançons pròpies.

La posada en escena dels disc té també un component teatral. La intenció és, segons Roig, que amb la interpretació i l’acompanyament musical al servei del text endinsi el públic en un univers ple de sensacions. Al concert d’aquest divendres es podran sentir versions i també els temes propis.

Aquest més d’octubre el grup va rebre el premi Cerverí de Girona a la millor lletra de cançó per "Corro sota la pluja". El concert d’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien tindrà lloc aquest divendres a les 10 de la nit a la Sala d’exposicions de Can Puget.

Myspace del grup

Etiquetes:
Cultura