26 d'abril de 2024

El Manlleu perd dos punts davant l'Hospitalet (2-2) amb un empat al temps de descompte

Cap equip havia aconseguit marcar aquesta temporada al camp de l'Hospitalet

El Ter 22 de novembre de 2009 a les 14:43
Imatge d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu es queda a les portes d'aconseguir una victòria trencadora d'estadístiques al camp de l'Hospitalet, on aquesta temporada encara cap rival havia aconseguit marcar.

Malgrat que el Manlleu s'ha avançat al marcador a l'inici de cadascuna de les parts, l'Hospitalet ha neutralitzat l'avantatge al marcador amb dos gols més, l'últim al minut 92, ja en temps de descompte. Pel Manlleu han marcat David Andreu (min. 2) i Giovanni Pérez (min. 46). Els gols dels locals han estat obra de Tarrés (min. 28) i Eloi (min. 92). Amb el resultat d'aquest diumenge, el Manlleu suma el seu quart empat consecutiu, el vuitè en catorze jornades, i amb un total de 23 punts es queda a la setena posició, a només dos punts de la zona d'ascens.

El partit ha començat molt bé pel Manlleu. En la primera jugada del partit, al minut 2, Planagumà ha enviat a porteria un potent xut que Craviato no ha pogut blocar. David Andreu ha estat atent i s'ha fet amb la pilota per estrenar el seu compte golejador amb el Manlleu, concretament contra l'Hospitalet, el seu equip durant la temporada passada. L'Hospitalet ha intentat reaccionar en els minuts següents però el Manlleu ha sabut col·locar-se bé per evitar el perill. Tot i així, al minut 28 una bona passada entre línies de Dani Morales ha deixat sol a Tarrés, que ha superat Tato per aconseguir l'empat de l'Hospitalet.

La segona part ha tornat a donar sort als de Miquel López. Una jugada de combinació ha acabat amb una passada al primer toc de Remo cap a Giovanni Pérez, que igual que David Andreu també ha estrenat el seu compte golejador personal amb un xut creuat que ha entrat a la porteria de Cravioto. A partir d'aleshores els dos equips han intentat marcar però el marcador no s'ha mogut fins que ha arribat el temps de descompte. El Manlleu ha estat a punt de sentenciar el partit al minut 89 amb una rematada de David Pérez al travesser després d'una bona jugada de Giovanni Pérez. Poc després, una centrada de l'Hospitalet ha anat a parar a Eloi, que ha rematat de cap amb molt encert per deixar el definitiu empat a 2 al marcador.

Amb l'empat, el Manlleu baixa a la setena posició, suma un total de 23 punts i es queda a només dos de la zona d'ascens, que tanca el Prat amb 25 punts. El Manlleu jugarà el proper partit diumenge vinent, 29 de novembre, al Camp d'Esports Municipal de Manlleu, on rebrà al Reus. El partit començarà a les 16:30 hores.

Resultats i classificació de Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports