26 d'abril de 2024

Les entitats del barri de l'Erm de Manlleu es formen en noves tecnologies

Durant quatre dissabtes faran un curs per conèixer les eines digitals que tenen al seu abast

El Ter 24 de novembre de 2009 a les 12:17
Un imatge del curs que es fa
Des de mitjans del mes de novembre es realitzar un curs de noves tecnologies per a les entitats del barri de l’Erm de Manlleu. Aquesta actuació ha sorgit de la Taula d'Entitats, en el marc de les actuacions del Pla de convivència del Pla de millora del barri de l’Erm.

El curs consta de quatre sessions de dues hores, que es fan els dissabtes d'11 a 13 hores a l'Escola d'Adults, i la formació va a càrrec de l’empresa Digit-eix. Aquesta formació la reben 14 persones, que representen set entitats del barri: ACA Peña Flamenca, Associació de Veïns del barri de l’Erm, CITE-CCOO, Jameiat Essalam, AMPA de l’escola Puig-Agut, Ordit i Aula de Formació d'Adults.

L’objectiu d’aquest curs és donar a conèixer a socis i sòcies d’entitats les possibilitats que els ofereixen les noves tecnologies per a les seves activitats. I, si es considera interessant, s’abordarà la creació d’una microxarxa social a Internet, en la qual les entitats hi puguin trobar un espai virtual de relació, des d’on podran promocionar-se, penjar-hi les seves activitats o compartir continguts, entre d’altres possibilitats. En aquesta actuació també hi col·labora l’Àrea de Noves tecnologies de l’Ajuntament de Manlleu.
Etiquetes: