25 d'abril de 2024

Joan Laporta tancarà la campanya d'Osona Decideix

Els organitzadors ja han rebut la resposta afirmativa a la proposta que fa uns dies li van fer al president blaugrana

El Ter 26 de novembre de 2009 a les 16:17
Joan Laporta tancarà la campanya d'Osona Decideix
El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, participarà en l'acte de clausura que Osona Decideix farà l'11 de desembre per apel·lar a la participació a la consulta per la independència que es farà al 13 de desembre a 34 municipis d'aquesta comarca.

L'acte es farà a Vic en un local encara per determinar tot i que s'espera una forta afluència de públic. Segons ha informat el coordinador d'Osona Decideix, Alfons López Tena, el president blaugrana anirà a Vic directament de Kiev (Ucraïna) on el dia abans el club que presideix haurà jugat un partit de la lliga de campions. Els organitzadors ja han rebut la resposta afirmativa a la proposta que fa uns dies li van fer al president blaugrana.

Més enllà dels actes en favor d'alguna de les opcions que faran alguns partits com ERC, els col·lectius que promouen la consulta en cada un dels 34 municipis organitzaran actes informatius la majoria dels municipis apel·lant a la participació i la necessitat de poder decidir sobre el futur de Catalunya. En el cas de Vic, l'acte tindrà un abast comarcal i servirà com a tancament dels preparatius del procés del diumenge 13 de desembre.

Molt satisfet per la presència de mitjans internacionals en la presentació de la consulta que es va fer aquest dimecres a Madrid, Alfons López Tena, ha criticat que només el diari Avui faci referència de la presentació a la capital espanyola. L'exvocal del CJPJ diu que la premsa escrita catalana sembla 'la premsa de províncies'. López Tena denuncia que els mitjans on el PSC té 'influència forta' s'estan 'amagant' les consultes sobre la independència perquè 'no es parli en absolut del tema'. Sobre el fet que TV3 va dedicar 27 segons a la notícia al seu informatiu assegura que 'més val això que res'.

Osona Decideix també ha confirmat que mitjans internacionals han confirmat que assistiran durant la jornada del 13 de desembre als municipis osonencs. El dispositiu preveu que la jornada electoral tindrà un centre de premsa des d'on s'aniran fent públics els resultats i es farà una valoració de les dades de participació i els resultats.
Etiquetes:
Societat