26 d'abril de 2024

Sant Vicenç de Torelló amplia el Mercat de l'Avet amb una Fira Esotèrica

El programa conjunt de les activitats paral·leles de les dues fires proposa actes per a tots els públics

El Ter 26 de novembre de 2009 a les 19:11
Una imatge de l'edició del 2008 del Mercat de l'Avet de Sant Vicenç
Sant Vicenç de Torelló celebra aquest cap de setmana, 28 i 29 de novembre, la 22a edició del tradicional Mercat de l'Avet. El certamen, organitzat per l'Associació de Comerciants i l'Ajuntament, comptarà amb unes 80 parades d'artesania, entitats o productes nadalencs, entre d'altres a més de nombroses activitats paral·leles.

A més aquest any presenta diverses novetats. Una d’elles és que el Mercat de l’Avet es trasllada als carrers Major, Nou i Munteis. Fins ara, el Mercat de l’Avet s’havia portat a terme al pavelló municipal. Amb aquest canvi d’ubicació es vol donar una nova imatge a la fira. Com ja és habitual els visitants hi podran trobar objectes relacionats amb les festes nadalenques però també parades d’artesania o d’entitats.

Enguany també es comptarà amb una carpa amb productes de la zona. Les empreses adherides a tasta’ns proposen la degustació de diferents broixetes elaborades amb productes del territori. En el marc de l’espai tasta’ns del mercat de l’avet també es farà entrega de les paneres tasta’ns per premiar les receptes guanyadores del concurs de receptes de cuina Tasta’ns.

L’altra novetat important del Mercat de l’Avet serà la integració de la primera Fira esotèrica. La fira es farà a la plaça del Castell. La iniciativa va sorgir de l’Associació de comerciants. A més de diversos espectacles s’ho podran trobar parades relacionades amb el món esotèric.

El programa conjunt de les activitats paral·leles de les dues fires proposa actes per a tots els públics, des d’un taller de tions i cercavila de gegants, fins a un ritual de bruixes. Al llarg de dissabte i diumenge també hi haurà tallers de xapes i d’espelmes, una sessió de cinema, una actuació de la Coral Lloriana Jove o una cantada de cançons populars catalanes per exemple.

El certamen, organitzat per l'Associació de Comerciants i l'Ajuntament, comptarà amb unes 80 parades

Programa d'activitats

Etiquetes: