25 d'abril de 2024

Aquest dijous 3 de desembre es celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Es pot visitar al Museu de l’Art de la Pell de Vic l’exposició “Mou-te pels Quiets” amb fotografies de Jordi Ribó

El Ter 3 de desembre de 2009 a les 14:32
Una imatge del cartell que promociona les activitats d'aquest 2009
Per aquest motiu, l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona ja fa dies que organitza actes de celebració i sensibilització. Per exemple, aquest dijous s’ha realitzat un acte simbòlic pel centre de Vic amb polítics, arquitectes i periodistes que ha consistit en fer un recorregut en cadira de rodes.

L’objectiu era poder sentir i visualitzar en primera persona les barreres arquitectòniques que presenten els espais urbans. Des de fa una setmana, es pot visitar al Museu de l’Art de la Pell de Vic l’exposició "Mou-te pels Quiets" amb fotografies de Jordi Ribó, arrel del llibre de l’escriptor Màrius Serra. Una altra exposició és la que es pot veure a l’Hospital Sant Jaume de Manlleu, sota el títol ‘Avancem entre barreres’.

La cloenda dels actes es fa aquest dijous a la tarda amb una xerrada a l’Hospital de Sant Jaume de Manlleu, sota el títol ‘Pautes per a una correcta higiene postural en persones amb afectacions físiques’. Cal destacar que dissabte passat es va fer el concert de Notes Solidàries interpretat per Nàiades amb l’objectiu de recollir diners.
Etiquetes:
Societat