24 d'abril de 2024

Pilarín Bayés il·lustra 'El caganer' del xocolater Enric Rovira

Enric Rovira encarrega cada any a un dibuixant el disseny de la caixa de bombons

El Ter 10 de desembre de 2009 a les 18:45
Les capses de bombons 'caganer' del xocolater Enric Rovira il·lustrades per Pilarín Bayés
La il·lustradora Pilarín Bayés ha estat l’encarregada de fer el dibuix del tradicional caganer que elabora cada any el xocolater Enric Rovira. Es tracta d’una capseta de bombons de torró coberts de xocolata. La il·lustració mostra dos angelets sobre un núvol. Porten barretina, bufanda i guants i estan en la postura de caganer. A dins de la caixa hi ha els productes dels caganers.

Els angelets de la caixa són celestials, però n’hi ha algun d’infernal. És molt fàcil reconèixer per a qui han estat dibuixats, ja que l’estil de l’autora i és molt present.

Enric Rovira encarrega cada any a un dibuixant el disseny de la caixa de bombons, les bomboles, com les anomena el xocolater. En aquesta edició, explica, s'ha apostat per recuperar 'els records de la infància' a través de les il·lustracions dels llibres infantils que havia fet Pilarín Bayés. En les dues anteriors campanyes de Nadal, el caganer de Rovira l'havien dibuixat els germans Mingarro de l'estudi barceloní Brosmind i la creadora de 'Les tres bessones', Roser Capdevila.
Etiquetes:
Societat