26 d'abril de 2024

3 municipis d'Osona avancen l'apagada analògica, tot i que, en el seu cas, és parcial

Prats de Lluçanès, Oristà i Sant Bartomeu del Grau reben la senyal televisiva a través de diferents repetidors

El Ter 15 de desembre de 2009 a les 12:57
L'apagada analògica a Prats, Oristà i Sant Bartomeu és parcial
Aquesta setmana es fa la segona fase de l’apagada analògica de la senyal televisiva. La mesura afecta 47 municipis del Berguedà, el Bages, Osona, i el Solsonès. En concret, n’hi ha tres d’Osona. Prats de Lluçanès, Oristà i Sant Bartomeu del Grau. Aquests tres municipis, però, tindran una apagada parcial, ja que reben la senyal televisiva a través de diferents emissors.

En aquest cas, s’apaga el que està situat a Montserrat. En el cas de Prats, de moment no hi ha constància que s’hagi produït l’apagada. El municipi rep la senyal televisiva a través de diferents emissors. És a dir, alguns canals per l’emissor de Montserrat, d’altres pel de Bellmunt i alguns directament de la torre del Tibidabo a Barcelona. Aquests dies també s’està arreglant un repetidor situat a Prats de Lluçanès, que podria ser la solució per rebre els canals de televisió osonencs, que no es reben actualment.

Aquesta apagada afectarà a uns 4.347 habitants. A partir del 12 de gener de 2010 hi haurà l’apagada a la resta de la comarca d’Osona, que ha d’estar complerta a tot Catalunya el 3 d’abril.
Etiquetes: