26 d'abril de 2024

El Manlleu perd 1 a 3 contra l'Europa en un partit amb poca sort davant de porteria

L'1 a 2, poc després de l'empat, va ser clau, ja que va ser un gol en pròpia porteria

El Ter 17 de desembre de 2009 a les 10:16
El Manlleu no va tenir un partit gaire encertat
El Manlleu va perdre 1 a 3 contra l’Europa aquest dimecres al vespre en la jornada intersetmanal de la Tercera Divisió. Els manlleuencs no van fer un bon partit, però tampoc van tenir sort.

Aquesta és la segona derrota que pateixen a la temporada. Miquel López, tècnic del Manlleu, creu que l’equip va rebre un càstig excessiu. El primer gol del partit va aribar al quart d’hora del primer temps en un xut llunyà de Padilla. El Manlleu va estar a punt d’empatar en un cop de cap de David Pérez al minut 21. Al descans, però, s’hi va arribar amb avantatge visitant. Just començar el segon temps, Dani Planagumà feia l’empat després d’una centrada de Gio per la dreta. Però l’alegria local va durar poc, ja que 7 minuts després arribava l’1 a 2 en un gol en pròpia porta de Gely. Aquest gol va fer molt mal al Manlleu, que ho va intentar de totes maneres, però va veure com l’Europa sentenciava al minut 90 amb un gol de Simón. Amb 1 a 2 el Manlleu va estavellar un pilota al pal.

Cal destacar el debut del nou fitxatge Juan Carlos i que a la porteria jugava Fran, substituint Tato que havia arribat tard a la convocatòria. El Manlleu baixa fins la setena posició a 4 punts del play-off d’ascens.