25 d'abril de 2024

El Badanadal de Manlleu inicia activitats amb l'obertura de dues pistes de gel

La fira també compta amb la ludoteca situada en una carpa climatitzada

El Ter 17 de desembre de 2009 a les 10:57
Els regidors Pep Mas i David Bosch i la presidenta del MAB, Sílvia Matavacas, en la presentació del Badanadal
La pista de gel de Manlleu té 600 metres quadrats
Avui dijous es dóna el tret de sortida oficial als actes del Badanadal de Manlleu. A partir de les onze del matí s’obre al públic les dues pistes de gel de la plaça Fra Bernadí. Hi ha una pista de gel a l’aire lliure de 600 metres quadrats, la més gran de Catalunya.

I, com a novetat, n’hi ha una segona especialment dissenyada per als més petits de 100 metres quadrats. El Badanadal compta amb activitats fins el 10 de gener amb l’objectiu de promocionar la ciutat i el seu comerç.

La fira també compta amb la ludoteca situada en una carpa climatitzada. La ludoteca està pensada per un públic infantil de fins a 10 anys i proposa una oferta d’oci que inclou des de jocs fins a tallers, tobogans o inflables. A la mateixa carpa, i de forma separada, també hi ha el servei de granja bar, pensat sobretot per als patinadors i acompanyants que vulguin descansar una estona en un espai aïllat del fred. Entre les activitats també destaquen les digitals, que es fan a ElCanal, un nou espai de formació i ocupació de Manlleu.

Les propostes d’oci es completen amb diverses activitats, d’entre les quals destaquen la minilliga d’hoquei sobre gel i els serveis de monitoratge perquè els més petits aprenguin a patinar. A més, del 28 de desembre al 3 de gener, excepte el dia 1 de gener, els nens que tinguin el Carnet del Club Súper 3 tindran dret a una entrada gratuïta per patinar a la pista de gel. La cloenda serà el 10 de gener amb una patinada sota escuma de neu.

Badanadal

Etiquetes: