26 d'abril de 2024

El Manlleu tanca l'any amb una victòria contundent (3-1) davant el Blanes

La victòria permet al Manlleu acabar l'any a la sisena posició amb 30 punts

El Ter 20 de desembre de 2009 a les 19:57
Fotografia d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha sumat els últims tres punts de l'any 2009 després de guanyar per 3 gols a 1 el Blanes. El Manlleu ha dominat bé el partit des del començament i ha fet impossible la reacció visitant.

Al minut 16 Remo ha fet el primer gol pels de Miquel López i al minut 30 Maik ha augmentat la distància abans del descans. A la segona part Gio ha sentenciat el partit al minut 54 amb el tercer gol del Manlleu. Al minut 87 Jonatan ha fet el gol de l'honor del Blanes per deixar al marcador el resultat definitiu de 3 a 1. La victòria permet al Manlleu acabar l'any a la sisena posició amb 30 punts i a només quatre de la zona de promoció d'ascens.

El partit ha començat amb el Manlleu amb ganes de mostrar una bona imatge després de la derrota de dimecres davant l'Europa (1-3) i no han tardat gaire en arribar les aproximacions a la porteria visitant. Planagumà ha provat sort al minut 5 amb un xut que ha passat per sobre del travesser. Qui sí que ha aconseguit transformar la seva primera ocasió de perill en gol ha estat Remo, que des de la banda esquerra ha fet una diagonal i ha sorprès Coca amb un potent xut creuat. Amb l'avantatge al marcador, el Manlleu s'ha notat encara més còmode i al minut 30 Maik ha fet el segon gol després d'aprofitar una bona centrada de Gio.

La segona part ha tornat a ser pel Manlleu. Al minut 54 Remo ha iniciat un contraatac amb una passada a Juan Carlos, el nou fitxatge del Manlleu. Juan Carlos ha aixecat el cap i amb una passada precisa ha donat la pilota a Gio, que ha batut el porter per sentenciar el partit. El Manlleu s'ha relaxat i ha permès al Blanes començar a arribar a la porteria de Tato i tenir les primeres ocasions clares de perill. Al minut 87, Jonathan ha aconseguit el gol de l'honor del Blanes amb un xut de falta que ha superat la tanca defensiva.

La victòria permet al Manlleu pujar fins la sisena posició, amb 30 punts, i finalitzar el 2009 a només quatre punts de la zona de play-off d'ascens, que tanca el Cornellà amb 34 punts. El Manlleu jugarà el proper partit el diumenge 3 de gener a les 12 del migdia al camp del Futbol Club Benavent.

Resultats i classificació de Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports