24 d'abril de 2024

Menys loteria venuda però "més il·lusió" perquè toqui

El 22 de desembre de 2005 va ser la darrera vegada en què la sort va tornar a escollir Vic com a ciutat afortunada

El Ter 21 de desembre de 2009 a les 14:01
Una clàssica imatge dels nens de San Ildefonso
S’esgoten les hores abans del sorteig de la loteria, que es farà dimarts a partir de les 9 del matí. Les administracions van retornant aquest dilluns les sèries que no s’han venut.

Miquel Colina, responsable de El cau del drac de Vic, al carrer Manlleu, va repartir íntegrament la grossa de Nadal l’any 2005. Aquest any explica que s’han notat els efectes de la crisi econòmica i que les compres han estat més moderades.

El 22 de desembre de 2005 va ser la darrera vegada en què la sort va tornar a escollir Vic com a ciutat afortunada, i es van repartir més de 510 milions d’euros amb el número 20.085. Aquest número, per cert, és el primer que s’exhaureix, i ja no se’n troben des de fa mesos. Des de llavors, es nota l’etiqueta de "Vic, ciutat de la sort" que l’administració que encapçala Colina ha mirat també de promocionar.

Segons Colina, continua la predilecció per les terminacions imparells, especialment els acabats en 5 i en 7. Aquest any, també s’han venut molts dècims acabats en 0, ja que es diu que fa molts anys que no surt.

La primera grossa que es va repartir a Vic va ser l’any 1972. Quatre anys més tard, l’any 1976 va tocar el segon premi de la grossa de Nadal. L’any 1988 va tocar la segona grossa de Nadal i anys més tard, al 2002, una sèrie del primer premi del sorteig del Nen.
Etiquetes:
Societat