25 d'abril de 2024

Gerard Farrés marxa divendres cap a Buenos Aires, a l’Argentina, per disputar el Dakar

El Dakar, una prova mítica que els pilots esperen durant tot l’any, comença l’1 de gener a Buenos Aires

El Ter 22 de desembre de 2009 a les 14:39
Gerard Farrés
Farrés correrà com a pilot de la marca italiana Aprilia. L’osonenc va fitxar aquesta tardor per l’equip italià, que té com a cap de files el pilot xilè, Francisco "Chaleco" López.

Les expectatives de l’osonenc són altes, ja que arribarà a la prova en unes condicions físiques excel·lents, amb una alta motivació i sobre una moto competitiva. Gerard Farrés serà el segon pilot i podrà pilotar una moto oficial, la bicilíndrica RVX 450 Àfrica. L’osonenc ja la va provar a Itàlia, i afirma que li ha produït bones sensacions.

La moto ha corregut només el ral·li d’Egipte, en què la va pilotar el seu company d’equip, el "Chaleco" López, que va guanyar dues etapes. L’equip el completen dos pilots italians: Paolo Ceci i Àlex Zanotti. El gran objectiu d’Aprilia en aquest Dakar és agafar rodatge.

El Dakar 2010, una prova mítica que els pilots esperen durant tot l’any, comença l’1 de gener a Buenos Aires. En 15 dies, recorreran més de 15 mil quilòmetres, travessant indrets com la Pampa, els Andes o el desert d’Atacama.
Etiquetes:
Esports