26 d'abril de 2024

Els pastorets de Manlleu proposen un espectacle tradicional sense canvis significatius

La Fundació Teatre Centre ha tornat a confiar la direcció a Laura Sitjà i Guillem Riera

El Ter 22 de desembre de 2009 a les 19:33
Un instant dels pastorets del passat 2008. FOTO; Xevi Vilaregut GFM
Entre les activitats nadalenques destacades aquests dies arriben els pastorets. Són diverses les representacions que es fan a la comarca. A Manlleu arriben el dia 25. es podran veure també el 26 i 27 de desembre i l’1 i 2 de gener. El Teatre Centre ha tornat a confiar la direcció a Laura Sitjà i Guillem Riera.

Un any més representaran els pastorets de Josep Maria Folch i Torres amb la col·laboració de prop d’un centenar de persones entre actors, persones de comparsa, tècnics i músics. Enguany hi ha molts pocs canvis de personatges. Només hi ha alguns canvis puntuals com en els Set Pecats.

Els pocs canvis també es fan evidents en l’espai de les representacions. L’escenari del Teatre Casal de Gràcia és més petit que el de l’antic Teatre Centre. Els directors coincideixen a afirmar que l’escenari petit limita considerablement les possibilitats de crear un espectacle diferent. Tot i així sempre busquen introduir alguna petita novetat.

Els assajos van començar a principis de novembre. Representar els pastorets a Manlleu és sinònim d’omplir el teatre a cada sessió. Per tal de que ningú és quedi sense entrada s¡ofereix la possibilitat de reservar les entrades anticipadament.
Etiquetes:
Cultura