27 d'abril de 2024

L'aparcament subterrani de la plaça Fra Bernadí era la innocentada d'elter.net

L'objectiu de la innocentada ha estat mantenir la tradició i ironitzar sobre un dels temes més destacats del 2009

El Ter 28 de desembre de 2009 a les 20:14
Una imatge actual de la plaça Fra Bernadí
Elter.net no ha volgut deixar passar la tradició de fer una innocentada informativa el dia dels Sants Innocents. Aquest any el protagonista ha estat el projecte de l'aparcament subterrani de la plaça Fra Bernadí. Des del portal informatiu s'ha considerat que, quan quasi es compleix un any de l'anunci que, de moment, no es portaria a terme l'aparcament, era un bon tema per ironitzar una mica.

Segurament alguns dels internautes d'elter.net han dibuixat un somriure a la cara en llegir la innocentada. D'altres, potser, no ho han trobat encertat. En qualsevol cas, donar les gràcies als primers per la seva complicitat i als segons deixar clar que en cap cas s'ha volgut ofendre ningú. Ja ho diuen que hi ha gustos per a tot, però també que sovint hauriem de mirar les coses amb una perspectiva més irònica. A tothom, feliç Sants Innocents!

A continuació deixem en la seva integritat el text de la innocentada:

Manlleu farà finalment l’aparcament subterrani de la plaça Fra Bernadí

Tot i que a finals de febrer l’ajuntament de Manlleu i l’empresa Arenes i Graves Castellot van anunciar la renúncia a fer el projecte, ara sembla que s’ha trobat una empresa disposada a portar-lo a terme. L’alcalde de Manlleu, Pere Prat, explica que l’inici de les obres podria ser imminent a principis del 2010. La notícia ha agafat per sorpresa a tothom, tenint en compte el context econòmic de crisi que es viu. Però, el projecte ja ha arribat a la comissió d’urbanisme de la Generalitat i ara l’està revisant el conseller, Joaquim Nadal. S’espera una resposta favorable a finals de setmana.

L’empresa encarregada d’executar el projecte és forana. No tan sols no és de Manlleu, sinó que tampoc és d’Osona. Es tracta de l’empresa Construcciones Solidarias d’Alcaudete. Sembla que la ciutat de Jaén, agermanada socialment amb Manlleu, ha decidit donar un cop de mà, i l’empresa esmentada s’ha ofert a fer l’aparcament subterrani de forma immediata i amb un pressupost rebaixat. Es parla d’uns 5 milions d’euros, quan el primer projecte en costava 7,5. L’alcalde Pere Prat està molt content i ha recordat que mai no s’havia aparcat el projecte.

Recordem que l’aparcament tindrà una capacitat per 300 vehicles i la plaça no permetrà l’accés dels vehicles. La polèmica entrada pel carrer Bisbe Morgades al final no es farà. Se’n farà una de nova al carrer del Pont.
Etiquetes: