23 d'abril de 2024

El Manlleu tanca la primera volta de la lliga al camp del Benavent amb l'obligació de guanyar

El camp de gespa natural i de petites dimensions, principal preocupació del tècnic manlleuenc Miquel López

El Ter 31 de desembre de 2009 a les 10:41
El Manlleu necessita guanyar a Benavent per no perdre el tren del play-off
Aquest cap de setmana torna el futbol a Manlleu. La Tercera Divisió disputa l’últim partit de la primera volta. El Manlleu visitarà el camp del Benavent a les 12 del migdia amb l’objectiu de començar l’any amb victòria i acostar-se als llocs de play-off.

Després de la victòria en l’última jornada, fa quinze dies, contra l’Europa, el tècnic Miquel López espera que l’equip faci un pas endavant i assoleixi la victòria, ja que les aspiracions de play-off passen per aconseguir els 3 punts.

El Manlleu afronta el partit amb molt optimisme i amb el clar objectiu d’arribar al final de la primera volta amb 33 punts. El Benavent ocupa la catorzena posició a la classificació amb 20 punts. El principal inconvenient del partit és que el Benavent disposa d’un camp d’herba natural i de petites dimensions. Per això, els manlleuencs han entrenat diversos dies al camp de gespa natural del Montanyà.

El Manlleu, ara mateix, ocupa la sisena posició a quatre punts del Cornellà, que ocupa l’última posició de play-off. Una derrota manlleuenca podria fer que el play-off quedés a 7 punts. Per Miquel López aquesta diferència ja seria preocupant, mentre que 4 o 5 punts són recuperables. Els manlleuencs tindran les baixes de Ricard Ferrer, Dani Romero i David Andreu que estan lesionats.
Etiquetes:
Esports