25 d'abril de 2024

Planagumà s'exhibeix i dóna al Manlleu la primera victòria (0-2) del 2010

La victòria davant el Benavent permet al Manlleu tancar la primera volta a la cinquena posició amb 33 punts

El Ter 3 de gener de 2010 a les 13:51
Fotografia d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha començat el nou any emportant-se els tres punts del camp del Benavent amb una actuació extraordinària de Dani Planagumà, el bigolejador del partit. El Benavent ha donat la cara durant tot l'enfrontament però s'ha vist sorprès a l'inici de cada part per la verticalitat del Manlleu.

Al minut 1, Planagumà ha fet el primer gol visitant amb un xut creuat. Al minut 46, el mateix Planagumà ha rebut una passada de Gely a la frontal de l'àrea i ha enviat la pilota a porteria amb una rematada de xilena. La victòria davant el Benavent permet al Manlleu tancar la primera volta a la cinquena posició amb 33 punts, a només un de la zona d'ascens.

L'inici del partit no ha pogut estar millor pel Manlleu. La primera jugada, al minut 1, ha acabat a peus de Dani Planagumà, que ha batut Ballesteros amb un xut creuat des de la banda esquerra. El Manlleu ha dominat la primera part amb comoditat i ha reduït el perill del Benavent a una internada a l'àrea de Romario al minut 41 que ha resolt bé el porter Tato. Al minut 46, Remo ha estat a punt d'ampliar distàncies amb un xut que ha parat Ballesteros.

La segona part ha estat un calc del primer temps. Al minut 46, Gely ha fet una passada a Dani Planagumà, que ha marcat des de la frontal de l'àrea amb una rematada de xilena. Uns minuts després, al 51, Dani Pérez ha pogut sentenciar el partit però no ha estat encertat davant la porteria. Pérez i Remo han disposat de dues ocasions més de perill pel Manlleu mentre que al 82 Tato ha hagut de refusar un xut potent de Besora.

La victòria d'aquest diumenge permet al Manlleu acabar la primera volta a la cinquena posició amb 33 punts, a només un de la zona d'ascens, que tanca el Cornellà amb 34.

Resultats i classificació de la Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports