26 d'abril de 2024

Roda de Ter escalfa motors pel Carnaval amb el Mercat de la disfressa de segona mà

El Carnestoltes arribarà a Roda de Ter els dies 19 i 20 de febrer

El Ter 7 de febrer de 2010 a les 15:42
El visitants han pogut triar i remenar entre una vintena de parades
Més d'una vintena de parades han participat aquest diumenge al matí al Mercat de la disfressa de segona mà de Roda de Ter. Durant tot el matí a la plaça Major s'han pogut comprar disfresses i complements.

A més la plaça també ha acollit el Mercat de 2a mà, amb objectes usats i la deixalleria mòbil. També hi ha hagut tallers de carnaval i de reciclatge pels més petits. Per als més nostàlgics, s'han pogut reviure els carnestoltes passats a través de l’audiovisual ubicat a l’aula de cultura de Caixa Manlleu. El Carnestoltes arribarà a Roda de Ter els dies 19 i 20 de febrer.

El divendres 19 es donarà el tret de sortida amb la Baixada de Carretons, que cada any compta amb més participants. En finalitzar hi haurà entrega de premis i xocolatada popular. L’endemà, dissabte 20, els primers en disfressar-se i a animar el poble seran els botiguers i a la tarda, l’esperada Rua de Carnestoltes.

La concentració de carrosses, comparses i demés participants serà a la plaça Verdaguer a dos quarts de 6 de la tarda. En arribar la rua a la plaça Major hi haurà el lliurement de premis i un espectacle sorpresa per a concloure els actes de la festa del carnestoltes. A partir de les 11 de la nit la disbauxa continuarà amb el tradicional ball de carnaval que enguany tindrà lloc a la carpa municipal.
Etiquetes:
Societat