24 d'abril de 2024

Obertes les inscripcions per a un curs d'horticultura ecològica a Torelló

Les sessions es faran en els terrenys d'una finca cedida a l'Ajuntament de Torelló

El Ter 9 de febrer de 2010 a les 12:36
Aquests tipus de curs ja s'ha fet a Manlleu i a Montesquiu
El Grup de Defensa del Ter conjuntament amb la Calèndula, una associació de consumidors ecològics, i amb el suport de l'ajuntament de Torelló, organitzen un curs pràctic d'introducció d'horticultura ecològica. El curs començarà el dissabte 27 de febrer.

Consistirà en 9 sessions matinals en dissabtes alternatius fins el 19 de juny. Els alumnes podran disposar de parcel·la per practicar i recol·lectar els propis fruits durant tota la temporada, tot i que les classes només siguin cada quinze dies.

Les sessions es faran en els terrenys d'una finca cedida a l'Ajuntament de Torelló, en arran del riu ter, a Can Terrers, passat el santuari de Rocaprevera. Precisament el terreny utilitzat pel curs serà una de les moltes parcel·les que l'Ajuntament té previst d'arranjar aquesta primavera per tal de crear una zona d'horts ecològics per la gent de Torelló.

El curs tindrà un cost de 50 Euros o 45 Euros per socis de la Calèndula, del GDT, estudiants, o jubilats. Es podrà pagar en la moneda local Eco Seny. Les inscripcions, que estan obertes des d’aquest dilluns, es poden fer al GDT.
Etiquetes:
Societat