26 d'abril de 2024

La segona fase de les obres del Teatre Centre de Manlleu no pot optar al FEOSL

El principal escull és que la titularitat no és municipal

El Ter 9 de febrer de 2010 a les 18:17
Façana principal tapiada del Teatre Centre de Manlleu
La Fundació Teatre Centre de Manlleu continua buscant finançament per la segona fase de les obres. Amb el segon "pla Zapatero" es va veure una nova oportunitat, però no ha pogut tirar endavant. L’alcalde, Pere Prat, explica que hi ha impediments administratius perquè l’obra pugui optar al FEOSL, cosa que ja van exposar a la darrera reunió de la Fundació del teatre. El principal escull és que la titularitat no és municipal.

Altres inconvenients són que el segon pla Zapatero exigeix que es financi el 100% de l’obra, i que quedi enllestida aquest mateix any, cosa que no es podria complir en el cas del teatre manlleuenc. Dolors Collell, presidenta de l’entitat, explica que hi han insistit molt però que l’Ajuntament ja els va argumentar el perquè no és possible. Destaca la voluntat de continuar treballant conjuntament i "no fer una guerra política" d’aquesta qüestió perquè "no portarà enlloc".

La mobilització ciutadana és latent aquests dies amb una iniciativa impulsada per Ramona Claparols. Prop de 550 adhesions al Facebook en una setmana i gairebé un centenar de firmes electròniques en un dia. Tot plegat per demanar que part de l’herència que han rebut els prínceps d’Espanya retorni a Manlleu i es destini a finançar la segona fase del teatre.

Recollida de firmes On-line

Etiquetes:
Societat