26 d'abril de 2024

El Quiosc de l’Assumpta entrega els premis del Concurs de dibuix

L’acte va comptar amb la presència de Xavier Isern, cap de colla dels geganters de Manlleu

El Ter 10 de febrer de 2010 a les 10:19
Foto de família dels premiats
En aquesta edició hi van prendre part un total de 76 participants. L’acte d’entrega va tenir lloc a l’Aula de Cultura de Caixa Manlleu el passat diumenge 7 de febrer. Els dibuixos seran exposats de dimarts a diumenges de 6 a 8 del vespre fins el dia 21 de febrer.

En la categoria A, de 5 a 7 anys, els guanyadors van ser Sílvia Ballesteros, Carlos Mario i Sílivia Leono. En la categoria B, de 8 a 10 anys, es va imposar en primer lloc Ivet Leiva, en segon lloc Paula Molist i en tercer lloc Núria Vilalta. En aquesta categoria hi va haver dos accèssits per a Eric Zwatrzko i Albert Corominola. Finalment en la categoria C, d’11 a 13 anys, els premis van ser per Arnau Corominas, Greger Sebastian i Lídia Ballesteros.

A més de rebre els premis referents a la pintura i vals de descompte per a l’establiment, van rebre un diploma signat pel jurat, format per Joan Varea i Joan Manel Mora. També van rebre una bossa de llaminadures i la foto dels gegants de Manlleu recordant que es ciutat gegantera aquest 2010.

L’acte va comptar amb la presència de Xavier Isern, cap de colla dels geganters de Manlleu, que va explicar els actes que tindran lloc a la ciutat el proper mes de maig quan Manlleu serà ciutat gegantera.
Etiquetes:
Societat