23 d'abril de 2024

L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes d'Osona celebra la 33a festa comarcal

L’any vinent la trobada es farà a Roda de Ter

El Ter 15 de febrer de 2010 a les 10:57
L'església es va omplir de gom a gom
L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes de la comarca d’Osona, va celebrar la seva 33a festa comarcal a Manlleu. Més de 400 persones varen participar en la trobada d’enguany. La diada va començar amb una missa celebrada a la Parròquia de Santa Maria.

La missa va comptar amb els cants del cor de l’Hospitalitat. Va comptar també amb la ballada d’una sardana al voltant de l’altar, per part de la colla sardanista Núria. La sardana portava per nom "50è aniversari de Lurdes" en motiu dels 50 anys de l’ermita de Lurdes de Prats de Lluçanés. Va ser interpretada per la Cobla Lluïsos de Taradell.

La jornada va continuar amb amb una festa popular amb els gegants i el trasllat cap al pabellón d’esports per celebrar un dinar de germanor. Entre els assistents hi havia l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, el qual va donar la benvinguda i va agrair el fet de que la trobada es fes per tercer cop a Manlleu. També va remarcar els valors de voluntariat que es transmeten des de l’Hospitalitat. El dinar també va comtpar amb l’actuació del cantautor manlleuenc Joan Usart. També hi va haver monòlegs i el toc musical amb Pep Poblet.

Va finalitzar l’acte el delegat comarcal de l’Hospitalitat, Sebastià Raurell, el qual va agrair l’assistència a tothom i la col·laboració de tots els voluntaris. L’any vinent la trobada es farà a Roda de Ter. En definitiva, una gran festa que l’any vinent es farà a Roda de Ter. La propera activitat que l’Hospitalitat espera que concentri un any més a un gran nombre de gent, és el Pelegrinatge, que es farà aquest any del 8 al 12 de maig.

També es va celebrar el passat dia 6 de febrer, l'assamblea comarcal on es varen aprovar els comptes i es van incorporar dues persones a la junta comarcal.

La sardana es va ballar al voltant de l'altar

Pep Poblet va posar el toc musical al dinar

Imatge del dinar

La festa tambe va comptar amb l'actuació de Joan Usart

Etiquetes:
Societat