25 d'abril de 2024

Can Patalarga acull la mostra “Natural E-Motion” de l'artista Albert Arribas

El pintor apropa l’espectador al seu món pictòric, partint de l’elogi de la forma i el color

El Ter 15 de febrer de 2010 a les 12:24
Cartell de l'exposició
Albert Arribas presenta els seus darrers treballs en l’exposició "Natural E-Motion". Es pot veure fins el 28 de febrer, Can Patalarga de Manlleu. L’exposició recull una vintena d’olis sobre tela en una gran varietat de mides, des de miniatures fins a obres de gran format.

El pintor apropa l’espectador al seu món pictòric, partint de l’elogi de la forma i el color. Segons l’artista es tracta d’obres independents entre sí però amb un lligam entre totes.

El tema recurrent en aquesta obres és la natura. De fet, per l’artista, la natura és la bellesa absoluta. La mostra recull una vintena d’olis però també algunes obres elaborades amb tinta xina. La natura, la ciutat, la llum i les formes delirants de la irracionalitat i l’inconscient es configuren en un tot que dóna peu al seu llenguatge personal. Tot plegat amb colors molt intensos.

Albert Arribas és un pintor blanenc que es va formar a l’escola Massana i a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Des de l’any 2002 exposa a diferents centres d’Art i galeries de la península. La mostra es pot visitar fins el 28 de febrer, en l’horari habitual: de dijous a diumenge de 18 a 20 hores.
Etiquetes:
Cultura