27 d'abril de 2024

Sant Bartomeu promou una nova cultura de l'aigua amb la tercera edició de la fira PICA

Durant tota aquesta setmana, els alumnes de les escoles abordaran tècniques per estalviar aigua

El Ter 3 de març de 2010 a les 11:54
Una imatge d'una edició passada de la fira PICA de Sant Bartomeu
Sant Bartomeu del Grau comença aquest dimecres els actes emmarcats en la fira PICA, una fira destinada a promoure propostes innovadores per a una nova cultura de l’aigua. Durant la setmana, els alumnes de les escoles abordaran tècniques per estalviar aigua.

La fira continua amb la mateixa estructura que les passades edicions però amb alguns actes nous. Jacint Camps, regidor de Fires de Sant Bartomeu, en destaca un tast d’aigua o la participació d’un municipi convidat, Prat del Comte.

El divendres serà el torn d’una jornada professional per aprendre com gestionar millor aquest recurs. Les activitats més lúdiques arriben el cap de setmana. Dissabte hi haurà una caminada popular i diumenge, a més de la fira amb els estands, es faran diverses activitats, hi haurà xerrades, castellers, cercaviles amb gegants, bastoners i grallers o el mercat de la terra, entre d’altres.

La fira també comptarà amb dues exposicions, per una banda les imatges participants al concurs de fotografia i per l’altra una mostra de labors elaborada per les dones de Sant Bartomeu.

La fira continua amb la mateixa estructura que les passades edicions però amb alguns actes nous

Fira PICA

Etiquetes: