26 d'abril de 2024

El CP Manlleu lloga una nau a la ciutat on entrenaran tots els equips, amb suport econòmic de l'Ajuntament

L’aportació del consistori serà de 12.000 euros aquest any, i s’apujarà progressivament, fins a arribar a 18.000 el 2013

El Ter 4 de març de 2010 a les 13:37
Un dels equip del club aquesta temporada 2009-2010
L’Ajuntament i el Club Patí Manlleu han signat un conveni de col·laboració perquè els seus equips no hagin d’anar a entrenar fora del municipi. Fins ara, degut a l’alt nombre d’esportistes, el club havia llogat els pavellons de Gurb i posteriorment, Folgueroles per realitzar els entrenaments.

Actualment es desplacen a aquests pavellons uns 40 jugadors, més el cos tècnic. A partir d’ara, l’Ajuntament subvenciona el lloguer d’una nau on podran entrenar tots els equips del Club. La nau està ubicada al carrer Alp número 2 de Manlleu. Així ho explica, Pere Barcons, president del Club Patí Manlleu.

Després de la signatura del conveni la feina ara es centrarà en l’elaboració del projecte que permetrà adaptar les instal·lacions de la nau. L’aportació del consistori serà de 12.000 euros aquest 2010, i s’apujarà progressivament, fins a arribar a un màxim de 18.000 euros anuals, el 2013. Mentre que l’ajuntament es farà càrrec del lloguer durant 4 anys, el Club serà qui finançarà les obres d’adequació. Barcons explica que es començarà per la pista i els vestidors.

Segons Barcons aquest nou espai suposarà un estalvi important de temps en desplaçaments i una millora en la qualitat d’aquests. Actualment hi havia 5 equips del club que es desplaçaven a Folgueroles per realitzar els entrenaments. El president del club es mostra satisfet per aquest conveni però afirma que encara hi ha terminis fixats per l’inici de les obres i la posada en funcionament.
Etiquetes:
Esports