25 d'abril de 2024

El grup de distribució Bon Preu tanca l'exercici amb un creixement del 7,12%

Atribueix la millora de resultats a l'alt índex de satisfacció pels seus models d'establiment

El Ter 5 de març de 2010 a les 19:46
El grup de distribució Bon Preu va tancar l'exercici 2009 amb un creixement d'un 7,12%, segons han informat fonts de la companyia osonenca. Bon Preu valora 'molt positivament' el creixement tenint en compte factors com 'la debilitat' del consum.

Atribueix la millora de resultats a l'alt índex de satisfacció pels seus models d'establiment. L'augment registrat per aquest grup propietari de les marques Esclat, Bonpreu, Orangutan i Esclatoil suposa haver passat dels 475,3 milions d'euros de vendes netes (sense IVA) del 2008 als 509,1 milions d'euros del 2009. A superfície comparable, el grup ha crescut un 1,44%.

El grup osonenc diu que el creixement es deu a l'aposta per un model que permet al consumidor escollir 'lliurament' entre un ampli ventall de productes i marques a uns preus 'altament competitius'. L'empresa considera que la qualitat és un dels aspectes que més es té en compte per part dels consumidors fet que permet diferenciar-lo, especialment pel que fa al producte fresc.

El 2008, el grup osonenc va tancar exercici amb 475 milions de facturació. Bon Preu disposa en aquests moments de 122 establiments amb 77 establiments Bonpreu, 25 Esclat i 20 Orangutan. D'altra banda, també compta amb 14 benzineres Esclatoil. Entre els projectes en els quals està immersa l'empresa que té seu a Les Masies de Voltregà (Osona) hi ha l'expansió després de l'adquisició dels establiments amb l'ensenya Intermarche.
Etiquetes:
Economia i empresa