26 d'abril de 2024

El Manlleu perd dos punts al temps afegit davant la Pobla de Mafumet (1-1)

Al minut 92, a l'última jugada, Roca ha aconseguit l'empat amb una rematada que ha fet impossible la intervenció de Tato

El Ter 14 de març de 2010 a les 19:13
Fotografia d'arxiu de l'AEC Manlleu
L’Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu ha empatat a 1 a casa davant el Club de Futbol Pobla Mafumet, que ha igualat el marcador al minut 92. El Manlleu ha començat marcant al minut 7 gràcies a David López, que després de retallar davant un defensa ha enviat un xut potent a la porteria de Sergio.

Els locals han generat bones ocasions de gol i fins i tot han enviat dues pilotes al pal, però la Pobla Mafumet ha mostrat el seu potencial i a la segona part s’ha fet amb el control de la pilota.

Al minut 92, a l’última jugada, Roca ha aconseguit l’empat amb una rematada que ha fet impossible la intervenció de Tato, que ha estat molt encertat al llarg de tot el partit. El tècnic, Miquel López, estava desolat al final del partit.

El públic va acomiadar tècnic i jugadors amb xiulets, i López lamentava el cop moral que suposa l’empat en temps de descompte, amb una pilota rebutjada a la frontal de l’àrea. Segons el tècnic, malgrat algunes errades, l’equip no va defensar malament. A la segona part, però, l’equip va tenir poc control de la situació i es va notar la baixa de Dani Planagumà. L'entrenador opina que la mala segona meitat es deu a "l’angoixa mental" dels jugadors, i no pas a un desgast físic.

L’empat deixa el Manlleu a la cinquena posició amb 49 punts, els mateixos que el quart classificat, el Prat, que ha empatat a 3 al camp de l’Amposta. El proper partit del Manlleu serà dissabte vinent, 20 de març, a dos quarts de 5 de la tarda, quan l’equip manlleuenc visitarà el camp de la Unió Esportiva Llagostera.

Resultats i classificació de Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports