25 d'abril de 2024

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació diu que "cal mantenir serveis i augmentar-los" als mitjans municipals

Tresserras va fer les declaracions al programa Passa Volant de Ràdio Manlleu, que diumenge arribava al 200 programes

El Ter 15 de març de 2010 a les 14:19
El conseller Joan Manuel Tresserras
El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat , Joan Manuel Tresserras, considera que en el context econòmic actual cal apostar pel mitjans municipals. Ara "la clau és mantenir els serveis i augmentar-los en la mesura del possible", segons Tresserras.

Tresserras va fer aquestes declaracions en una entrevista realitzada al magazine Passa Volant de Ràdio Manlleu, conduït per Ramon Vilar, que ha arribat als 200 programes. Pel conseller, el futur dels mitjans de comunicació passa per Internet i les noves tecnologies, i per apostar per les sinergies entre ràdio, televisió i Internet.

Aquestes sinergies afirma que seran bones i "no especialment costoses". Tresserras considera que els ajuntaments, tot i la difícil situació econòmica, han de continuar apostant pels mitjans "per la funció social que tenen". El conseller també va destacar que el paper de la ràdio ha canviat molt amb l’entrada de les tecnologies de la informació i la comunicació. Tot i així afirma que les emissores municipals són "insubstituïbles".

Tresserras va fer aquestes declaracions al programa Passa Volant que aquest diumenge va celebrar els 200 programes amb una emissió especial de 3 hores en directe, que va comptar amb la col·laboració de més 30 persones que al llarg de gairebé 6 anys han participat al programa.
Etiquetes: