24 d'abril de 2024

Sortejats els primers 64 habitatges per a veïns reallotjats de Can Garcia

Els pisos corresponen a tres promocions d’habitatges amb protecció púbica: Vilamuntà, Alta Cortada i Miriana

El Ter 17 de març de 2010 a les 17:11
El sorteig s'ha fet aquest dimecres a l'auditori de Caixa Manlleu
L'auditori de Caixa Manlleu ha acollit aquest dimecres al matí el primer sorteig de pisos per a veïns reallotjats de Can Garcia. El sorteig ha anat acàrrec de l’empresa pública Adigsa.

Els habitatges corresponen a tres promocions construïdes per l’Incasòl en solars cedits per l’Ajuntament de Manlleu, i que seran administrades per Adigsa. Els pisos van destinats a 64 famílies afectades per l’actuació de remodelació dels blocs de Can Garcia de Manlleu, en concret a propietaris ocupants.

Dels 6 pisos restants que hi ha en les tres promocions públiques (Vilamuntà, Alta Cortada i Miriana) se n’ha adjudicat un d’adaptat a una persona de Can Garcia amb mobilitat reduïda, tres habitatges se’ls ha reservat l’Ajuntament de Manlleu per a famílies del municipi de col.lectius concrets, i els dos restants es reserven per al proper grup de reallotjats de Can Garcia.

Han presidit el sorteig la regidora d’Habitatge de Manlleu, Maria Gracia Poblet, el regidor de Participació Ciutadana, Josep Mas, i personal tècnic d’Adigsa, Reursa i de l’Ajuntament de Manlleu.

Després del sorteig, els nous residents de la promoció de Vilamuntà han pogut visitar els seus futurs habitatges. No ha estat així en el cas dels futurs residents a Alta Cortada i Miriana, que visitaran els habitatges més endavant perquè les obres encara estan en marxa.

La promoció de Vilamuntà consta de 56 habitatges i està situada en un solar que dóna a la plaça Llevant i als carrers Indústria i Vilamuntà. Els 56 habitatges estan distribuïts en dos blocs lineals paral·lels, de planta rectangular, amb planta baixa més tres plantes pis, i amb una única planta soterrani, on hi haurà un aparcament de 56 places.

La promoció d’Alta Cortada consta de 7 habitatges, distribuïts en un bloc plurifamiliar de planta baixa més tres plantes. I la promoció de Miriana té 7 habitatges, 9 places d’aparcament i 1 local comercial. Aquestes dues darreres promocions han estat projectades pels arquitectes Joan Pineda i Rosalia Feu.

Totes tres promocions s’han construït en solars cedits per l’Ajuntament de Manlleu i s’emmarquen en el procés de remodelació dels edificis de Can Garcia.
Etiquetes: