25 d'abril de 2024

El Consell de Joves de Manlleu presenta la seves propostes per restaurar la Font de la Teula

El Consell està format per representants de les classes de 3r d’ESO dels tres centres de secundària de Manlleu

El Ter 18 de març de 2010 a les 08:48
Una imatge del Consell manlleuenc, aquest dimarts
La sala de sessions de l’Ajuntament de Manlleu va acollir dimarts el segon ple d’aquest any del Consell Municipal dels Joves i les Joves. Els alumnes van presentar les seves propostes sobre l’encàrrec que els va fer l’alcalde en el darrer ple, el 2 de febrer, sobre la restauració de la Font de la Teula.

El Consell està format per representants elegits de cadascuna de les classes de 3r d’ESO dels tres centres de secundària de la ciutat. Hi són presents l'IES Antoni Pous i Argila, el col·legi La Salle i l’escola Casals Gràcia.

Es van aportar propostes sobre la millora de l’estat de l’aigua, de l’accés a la font, sobre senyalització, i també sobre possibles usos i activitats de l’espai. La regidora de Medi Ambient va agrair a l’alumnat la feina feta i va assenyalar que es tindran molt en compte aquestes propostes a l’hora de restaurar la font, fet que es podria produir la propera tardor.

D'altra banda, els regidors i regidores del Consell van aportar tot un seguit de propostes de caire cultural i social, com la reactivació del Teatre Centre, l’ampliació de la biblioteca, l’augment d’activitats juvenils, la creació d’espais nocturns per menors de 16 anys, la participació dels joves en la programació d’activitats en fires i festes de la ciutat i la millora de les infraestructures esportives. Pep Mas, regidor de Joventut, Cultura, Esports i Participació Ciutadana va afirmar que es tindrien en compte les propostes del Consell, i va animar els joves a continuar participant.

Com a representants polítics, hi van participar l’alcalde de Manlleu, Pere Prat, i els regidors d’Educació, Lluís Soler, de Joventut, Pep Mas, i la regidora de Medi Ambient, Maica Bassas.
Etiquetes: