25 d'abril de 2024

La Volta Ciclista a Catalunya passa per Osona

En l’etapa que va des de La Vall d’en Bas fins a la Seu d’Urgell, la cursa ha passat per diverses poblacions osonenques

El Ter 24 de març de 2010 a les 10:55
El grup de ciclistes, encapçalats per l'equip Euskaltel, al seu pas per Manlleu
Aquest dimecres al matí la Volta Ciclista a Catalunya ha passat per la comarca d’Osona, durant la tercera etapa d’aquest històric esdeveniment esportiu que aquest any arriba a la 90 edició. En l’etapa que va des de La Vall d’en Bas fins a la Seu d’Urgell, la cursa ha passat per Manlleu, La Gleva, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Boi de Lluçanès, Sant Agustí i Alpens.

Els ciclistes han entrat a Manlleu pel passeig de Sant Joan de Manlleu, des de la rotonda d’entrada venint de Torelló fins l’avinguda de Roma, i han anat fins a la sortida cap a Sant Hipòlit de Voltregà. D’11 a 1 hores hi ha hagut talls o limitacions de trànsit als carrers de Manlleu. Un dels participants és el ciclista de Santa Eulàlia de Riuprimer Josep Jufré, que corre amb l’Astana, i que reconeix que és una etapa que li fa una il·lusió especial.

El ciclista de Santa Eulàlia de Riuprimer Josep Jufré, que corre amb l’Astana, ha acabat aquesta etapa en 21 posició. En primera posició ha arribat Xavier Tondo (Cervélo Test Team). Rodríguez es situa líder amb 10" d’avantatge respecte a Tondo i 48" respecte a Luisle Sánchez. El quart classificat, Nicolas Roche, ja és a 1’20". Sembla que les tres places del podi ja estan ben definides a no ser que hi hagi sorpreses o grans defalliments. Dijous la quarta etapa, amb sortida a Oliana i arribada a Ascó "La vostra energia", de 209,7 kms.

Josep Jufré, va començat amb molt bon peu la temporada amb el seu nou equip i va ser cinquè a la Volta a Múrcia, que va li va suposar també estrenar-se com a líder en una cursa per etapes en el camp professional. La Volta és un dels objectius de la temporada. El de Santa Eulàlia espera estar en plena forma pel juliol, per tal de poder córrer el Tour de França. Abans, competirà també a la Vuelta al País Basc.

Plànol del recorregut a Manlleu

Volta Catalunya

Etiquetes:
Esports