23 d'abril de 2024

Taradell acull l'entrega del IV Premi Sambori Òmnium

Es van lliurar un total de 18 guardons de 6 categories diferents

El Ter 31 de març de 2010 a les 10:58
Foto de família dels premiats
El Centre Cultural Cosa i Font de Taradell es va omplir aquest dissabte, 27 de març, per acollir per segon any consecutiu el IV Premi Sambori Òmnium de la Demarcació de l’Alt Ter-Garrotxa, que per primer any passa de comprendre les comarques d’Osona i el Ripollès a sumar-hi La Garrotxa.

Es van lliurar un total de 18 guardons, de 6 categories diferents a les quals van participar més de 2.000 alumnes principalment d’Olot i de Vic.

L’acte va ser conduït pel tècnic de la Demarcació de l’Alt Ter-Garrotxa, Txevi Rovira. Va comptar amb la presència de Toni Reig, membre de la Junta Directiva d’Òmnium Nacional i vicepresident d’Òmnium Cultural d’Osona.

En aquesta edició, el jurat va ser presidit per Jaume Ortiz, (Ex president i actualment vocal de la Junta d’Òmnium Cultural d’Osona); Biel Barnils, gestor cultural, llibreter i vocal de la Junta d’Òmnium Cultural d’Osona; i el secretari va ser Txevi Rovira, humanista, tècnic de la Demarcació de l’Alt Ter d’Òmnium Cultural.

Els guanyadors passaran ara a la final del Premi Sambori Òmnium Catalunya que es celebrarà pel juny a Barcelona. Destaca la gran participació dels centres de la Garrotxa, que van acaparar la majoria dels guardons assignats pel jurat.

L’acte va cloure amb una actuació del tonenc mag Pota que va fer gaudir a petits i grans, i amb un berenar popular obert a tots els assistents.
Etiquetes:
Cultura