26 d'abril de 2024

L’Aplec del Ous dels Hostalets de Balenyà incorpora la 1a Fira de productes artesanals i ecològics

L’Aplec té més de 400 anys d’història

El Ter 31 de març de 2010 a les 18:09
Cartell de l'aplec
El proper dilluns 5 d’abril, dilluns de Pasqua, es celebrarà a Els Hostalets de Balenyà la Tradicional Festa de l’Aplec del Ous. Enguany s’ha volgut potenciar des de l’ajuntament amb la incorporació de la 1a Fira de productes artesanals i ecològics. S’ubicarà a la plaça Josep Espona.

Durant tot el dia i si podrà trobar una mostra de productes alimentaris elaborats de forma artesanal i/o ecològica per petits productors. L’Aplec començarà a les 5 de la tarda, a la plaça Bosch i Jover, amb l’habitual sorteig d’ous, coques, llonganisses, fuets, espatlles i pernils. Simultàniament hi haurà l’audició de sardanes amb la Cobla Genisenca de Taradell. També hi haurà un inflable per a la canalla. L’Aplec té més de 400 anys d’història.

Els beneficis del sorteig aniran destinats a l’Associació de Fidels del Santuari de l’Ajuda i a la Parròquia de Sant Fruitós per tal de vetllar per a la conservació del santuari i de la parròquia. A les 7 de la tarda, a l’Ateneu, es celebrarà la 5a vetllada poètica, amb actuacions d’artistes, recital poètic lliure i piscolabis al finalitzar, l’entrada és gratuïta.
Etiquetes: