25 d'abril de 2024

Comencen els actes de la Setmana PIC de Manlleu

El pregó tindrà lloc el proper dimecres i anirà a càrrec dels Geganters de Manlleu

El Ter 14 d'abril de 2010 a les 18:52
Maira Costa, Miquel Casanovas, Pep Mas i Lluís Donoso
Del 17 al 2 de maig se celebrarà a Manlleu la Setmana PIC 2010, que també inclou la cinquena edició de la Fira del Joc al Parc de l’Erm. Seguint l’objectiu de la setmana de promoure la participació, la imaginació i la creativitat, s’han programat un conjunt d’activitats que compten amb la col·laboració d’una quarantena d’entitats manlleuenques.

Un dels objectius és organitzar activitats en diferents equipaments municipals i repartir-les per diferents barris de la ciutat. Les activitats s’enceten aquest dissabte amb l’hora del conte a la biblioteca o un concert. El pregó tindrà lloc el proper dimecres i anirà a càrrec dels Geganters de Manlleu. Tot seguit hi haurà un recital poètic a càrrec de Mercè Sampietro. Una de les activitats que continua és la Fira del Joc, que arriba a la cinquena edició. Tindrà lloc el diumenge 26 d’abril. Enguany començarà a la Plaça Sant Antoni i continuarà al Parc de l’Erm.

Durant la Setmana PIC també hi haurà diverses xerrades, actuacions de dansa, la segona edició del taller "Contes a la ràdio", competicions esportives, la fira del llibre i de les flors durant la diada de Sant Jordi o una trobada Sílvia Alcántara, autora del llibre "Olor de colònia", entre moltes d’altres activitats.
Etiquetes:
Cultura