25 d'abril de 2024

El Manlleu perd a Reus (4-1) i comença a dir adéu a l'ascens

bans del primer quart d'hora el Manlleu ja perdia per 2 gols a 0

El Ter 14 d'abril de 2010 a les 22:13
Fotografia d'arxiu de l'AEC Manlleu
L'Agrupació Esportiva i Cultural Manlleu està a punt d'acomiadar-se de les seves possibilitats d'ascens a Segona B després de perdre una de les seves últimes oportunitats al camp del Reus, on ha rebut una contundent golejada per 4 gols a 1.

Abans del primer quart d'hora el Manlleu ja perdia per 2 gols a 0 i en cap moment ha estat capaç de fer front al Reus, que ha marcat el tercer poc després de la represa. A falta de quinze minuts, David López ha escurçat distàncies però un minut més tard el Reus ha sentenciat amb l'últim gol del partit. La derrota manté el Manlleu a la setena posició amb 51 punts, i a falta de 12 punts en joc està a 9 punts del quart classificat, el Prat, que serà el seu rival el proper diumenge.

El partit ha començat malament pel Manlleu. Al minut 9, Querol ha superat la defensa visitant i davant la mitja sortida de Tato ha marcat amb un xut ras i ben col·locat. Només uns instants més tard, al minut 11, Pablo Àlvarez ha marcat el segon després de transformar el llançament d'un penal comès per Raül Calvo. El cop ha estat molt dur pel Manlleu, que no ha estat capaç de reaccionar davant el bon joc de l'equip reusenc.

La segona part ha començat amb un altre cop d'efecte del Reus. Al minut 52, Pitarque ha elaborat una jugada magistral per la banda per centrar la pilota cap a la posició d'Àlvaro, que ha desviat la pilota cap a l'interior de la porteria de Tato. Amb el partit gairebé sentenciat, el Reus ha baixat en intensitat i el Manlleu ha gaudit d'algunes ocasions clares de perill. Al minut 69 Juan Carlos ha enviat un xut al pal i els de Miquel López han començat a apretar fins que al minut 79 David López ha xutat a porteria després de rebre una bona passada de Romero. El Reus ha reaccionat per evitar que el Manlleu es llancés a l'atac i només un minut més tard, al minut 80, ja fet el quart gol amb un xut ben col·locat de Masqué.

El proper partit de l'equip manlleunc serà el proper diumenge, 18 d'abril, a les 5 de la tarda, quan el Manlleu rebrà el Prat al Municipal d'Esports de Manlleu.

Resultats i classificació de Tercera Divisió

Etiquetes:
Esports