25 d'abril de 2024

Aquest divendres arriba a Manlleu “Autopista a la glòria”

L’obra mostra una idea crítica de la societat, com una mena de venjança

El Ter 16 d'abril de 2010 a les 11:30
Cartell de l'obra
"Autopista a la glòria" de la companyia Insomni, vol mostrar al públic juntament amb l’autor Marc Comas, una visió singular i peculiar del que algunes persones pensen i viuen en una societat molt actual.

L’obra mostra una idea crítica de la societat, com una mena de venjança. El protagonista, l’actor Xevi Font, es vol separar d’alguna manera de la societat que l’envolta, en un aïllament buscat, volgut. El que vol fer, concretament, és tancar-se al seu pis, distanciat de la gent que l’envolta, d’una societat que, segons creu, és inculta, odiosa i desconsiderada. La seva idea de aïllament total, però, té una petita escletxa, un esvoranc que li fa necessitar ajuda externa. La manera com vol aconseguir aquesta ajuda, és surrealista, però resulta atrevida i engrescadora, com un joc.

La idea del joc es va torçant i el resultat que es produeix no és ben bé el que al protagonista li hagués agradat. Al final, el personatge principal es troba amb el joc a les mans. Només pot abandonar, o bé assumir el seu paper dins de la partida.

"Autopista a la glòria", es podrà veure al Teatre Casal de Gràcia de Manlleu el pròxim divendres 16 d’abril a les 10 de la nit. L’entrada té un preu de 10 € anticipada i 12 € a taquilla. Per a als menors de 25 anys, hi ha una oferta de 2x1 en l’entrada. Els tiquets es poden trobar a la Llibreria Jordà de Manlleu.
Etiquetes:
Cultura