26 d'abril de 2024

El servei de transport adaptat de Manlleu el gestionarà l’associació ADFO

L’Ajuntament continua assumint la gestió d’accés dels usuaris al servei

El Ter 22 d'abril de 2010 a les 07:41
Des de l’1 d’abril el servei de transport adaptat de l’Ajuntament ha passat a ser gestionat per l’associació ADFO (Associació de disminuïts Físics d’Osona). El servei té per finalitat el transport col·lectiu de les persones amb mobilitat reduïda per a diferents desplaçaments.

Aquest canvi de gestió respon, segons l'ajuntament, a criteris de racionalització i optimització de recursos públics així com a la potenciació de les entitats del tercer sector en la prestació de serveis públics.

Es farà una avaluació continuada i un seguiment del servei per incorporar noves necessitats i adaptar-lo a les noves demandes de les persones. Amb aquest servei s’introdueix la perspectiva de l’usuari/comunitat en l’avaluació i el seguiment per adaptar els serveis al personal i les necessitats locals.

El conveni signat amb ADFO té una durada inicial fins a 31 de desembre, data en què una comissió de seguiment avaluarà la gestió del servei i decidirà la seva continuïtat o bé la convocatòria d’un concurs públic.
Etiquetes:
Societat