23 d'abril de 2024

Aquest cap de setmana, prova puntuable pel campionat estatal al Circuit d’Automodelisme de Manlleu

Segons Leiva, s’espera una bona afluència de públic, ja que aquesta prova es preveu molt vistosa

El Ter 23 d'abril de 2010 a les 15:08
Comptarà amb la presència de 44 pilots inscrits, la major part catalans, però també d’altres punts de l’estat espanyol
Aquest cap de setmana, tant dissabte com diumenge, el circuit d’Automodelisme de Manlleu acollirà la segona prova puntuable per al campionat estatal. El circuit, que està ubicat a la zona esportiva, al costat del pavelló municipal d'esports.

Comptarà amb la presència de 44 pilots inscrits, la major part catalans, però també d’altres punts de l’estat espanyol i, fins i tot, de França.

La prova que es correrà és en la categoria 1:6 Tot terreny. Dissabte, dia 24 d’abril, es faran entrenaments lliures de 10 a 12. Després es faran entrenaments cronometrats i dues proves classificatòries. Diumenge 25 es farà l'última prova classificatòria i tot seguit es faran els vuitens de final, els quarts, les semifinals i la final, que es calcula que serà cap a les 2 del migdia. Segons Leiva, s’espera una bona afluència de públic, ja que aquesta prova es preveu molt vistosa.

Els pilots del Club d’Automodelisme de Manlleu Xevi Cardús i Àngel Leiva ara mateix ocupen la tercera i la quarta plaça a la general, respectivament. A banda, la marca Elcon Models ha anunciat que farà la presentació oficial del model nou per l'any 2010 al mateix circuit de Manlleu. Per la seva banda, la marca Contrast portarà a la ciutat el nou model per l'any 2010. Més informació al web del "club":http://www.manlleurc.com.
Etiquetes:
Esports