25 d'abril de 2024

‘Maletes perdudes’ del manlleuenc Jordi Puntí, el segon llibre més venut a Catalunya en la categoria de ficció

El llibre més venut en categoria no ficció ha estat 'El viatge al poder de la ment' d'Eduard Punset

El Ter 23 d'abril de 2010 a les 21:02
Imatge de la coberta del llibre de Jordi Puntí
Finalitzada la diada de Sant Jordi 2010 és moment de fer balanç dels llibres que s’han venut més. Segons Teresa Carbonell, de la llibreria Contijoch de Manlleu, el llibre que ha tingut més èxit a Osona ha estat ‘Maletes Perdudes’ del manlleuenc Jordi Puntí.

Li segueixen ‘Els convidats’ d’Emili Teixidor i ‘La Palmavera’ d’Àlex Garrido. Per altra banda, també s’han venut molts llibres relacionats amb el Futbol Club Barcelona, com ‘Viatge d’anada i tornada’ de Gerard Piqué o ‘El Barça de les 6 copes’ una iniciativa del diari Sport.

Pel que fa a la llibreria La Tralla de Vic, alguns dels llibres que han venut més han estat: ‘Se sabrà tot’ de Xavier Bosch, ‘Homes’ de Isabel-Clara Simó, ‘Tot el que podriem haver estat tu i jo si no fossim tu i jo’ de Albert Espinosa i ‘Fi’ de David Monte-agudo, a més de coincidir amb la llibreria Contijoch, amb el llibre de Jordi Puntí.

Per altra banda, a nivell de Catalunya, segons el Gremi de Llibreters de Catalunya, els llibres més venuts han estat 'Se sabrà tot' de Xavier Bosch en ficció en català i 'El viatge al poder de la ment' d'Eduard Punset, en no ficció en català i castellà.

A més de l'obra de Xavier Bosch, en la categoria de ficció 'Maletes perdudes' de Jordi Puntí ha estat el segon llibre més venut i 'El Boulevard dels francesos' de Ferran Torrent el tercer.

Pel que fa a no-ficció, 'La màscara del rei Artur', de Pilar Rahola i 'El viatge d'anada i tornada' de Gerard Piqué han estat el segon i tercer llibre preferit pels lectors, respectivament. El llibre de ficció en castellà més venut ha estat 'El asedio' d'Arturo Pérez Reverte.
Etiquetes:
Cultura