24 d'abril de 2024

El ciclista de Santa Eulàlia de Riuprimer Josep Jufré tornarà a córrer el Giro d’Itàlia

Per Jufré, aquesta inesperada sorpresa serà un entrenament, mentre confiar arribar a disputar el Tour a l’estiu

El Ter 7 de maig de 2010 a les 13:42
Jufré amb el mallot de l'Astana
El seu equip, l’Astana, l’ha inclòs finalment, sense que s’ho esperés, a la llista de corredors que acompanyaran Alexandre Vinokourov en el que és el seu gran objectiu de la temporada.

El corredor del Kazakhstan ha afirmat que no pensa disputar el Tour de França al seu company Alberto Contador, mentre que Jufré sí que confia en poder tornar-hi, després que la desqualificació del seu equip, el Sauner Duval, li deixés un mal regust el 2008. La missió de Jufré serà la de recolzar el líder de l’equip a la muntanya i també donar suport a l’italià Paolo Tiralongo. L’osonenc s’ha mostrat content d’afrontar aquest repte, on també tindrà llibertat per mirar de disputar alguna etapa.

El Giro comença amb tres etapes que surten d’Amsterdam. La primera serà una contrarellotge urbana, dissabte. Llavors, els ciclistes ja es traslladaran a Itàlia, on faran tres contrarellotges més, cinc etapes de muntanya i cinc de mitja muntanya. Per Jufré, aquesta inesperada sorpresa serà un entrenament, confiant arribar al Tour a l’estiu.

Les experiències de Jufré al Giro d’Itàlia, els anys 2006 i 2007, han estat bones i ara espera poder lluitar per tenir una jornada de glòria al capdavant d’algunes de les etapes.
Etiquetes:
Esports