25 d'abril de 2024

Orís inverteix més de 300.000 euros en tres anys per millorar la xarxa d'aigua

La propera actuació que es realitzarà enguany consistirà en substituir els deficients equips de cloració de dos dipòsits

El Ter 10 de maig de 2010 a les 14:31
Els dipòsits d'Orís s'han modernitzat per tal de garantir la qualitat del subministrament d'aigua
L’Ajuntament d’Orís ha estat treballant en els últims tres anys en la millora de la xarxa d’aigua potable. En total, la inversió global ha superat els 330 mil euros.

La propera actuació que es realitzarà enguany consistirà en substituir els deficients equips de cloració dels dipòsits de Sant Genís i de Saderra. A més, també es renovarà l’actual sistema de telecontrol. Arnau Basco, regidor de Comunicació, ha explicat que les actuacions es preveu que comencin pel juny.

Les deficiències que presentava l’antiga xarxa tan en el tram d’impulsió com en el distribució, i que ocasionava moltes pèrdues d’aigua va obligar a construir un nou dipòsit i la substitució de tota la canonada d’impulsió i part de la canonada de distribució. Segons Basco, per tractar-se d'una població de la mida d'Orís, del voltant de 300 habitants, es tracta d’inversions de molta envergadura.

Està previst realitzar una inversió de 32.000 euros mentre s’està pendent d’una subvenció de 25.000 euros per part de la Diputació de Barcelona.
Etiquetes: