26 d'abril de 2024

Una xerrada d'Arcadi Oliveras i la Cercatasques, plats forts de la segona edició de la Festa Major de la UVic

La Festa Major començarà amb l’acte de reconeixement als millors esportistes de la UVic

El Ter 12 de maig de 2010 a les 16:48
Cartell de la festa
Aquest dijous 13 de maig tindrà lloc la segona edició de la Festa Major de la Universitat de Vic. Per la l’ocasió els estudiants han organitzats diverses activitats que s’allargaran durant tota la jornada. La Festa Major començarà amb l’acte de reconeixement als millors esportistes de la UVic, a les 10 del matí a la Sala Mercè Torrents.

Seguidament, a les 11.30h, Arcadi Oliveras, economista i activista social, impartirà la xerrada "Aturem la crisi". Aquesta xerrada juntament amb la Cercatasques, una cercavila pels bars propers a la universitat, seran els actes estrella segons, Xevi Isern, membre de la comissió organitzadora.

A 2/4 d’1, tindrà lloc la traca d’inauguració de la Festa Major, que donarà pas a una performance de teatre. A 2/4 de 2 hi haurà el dinar popular, amenitzat per Litus, i el pregó de la Festa Major. A 2/4 de 5 començarà una gimcana que comptarà amb un futbolí humà a l’Edifici Torre dels Frares. A les 2/4 de 6 l’Aula de Teatre de la UVic oferirà un assaig en públic i, a les 6 hi haurà la Cercatasques amb la Xaranga jove.

La Festa Major acabarà amb els concert de The Mimmisikous Band (ska-reagge), Ítaca (rumba), Rogma (rock), Tant de bo (rock energètic), Last Flight to Chicago (pop-rock), un grup convidat i punxadiscos. Serà entre les 7 de la tarda i els 12 de la nit al sucre. En cas de pluja es farà al CSA La Torratxa.

Des de l’organització es mostren satisfets del suport rebut i remarquen que la festa major vol anar més enllà dels estudiants fent-ne partícips també el personal docent i administratiu de la universitat.
Etiquetes:
Societat