24 d'abril de 2024

La 1a Cursa de Muntanya del Voltreganès arriba a la inscripció limitada de més de 100 participants

Hi haurà tres recorreguts de 42, 23 i 12 quilòmetres amb sortida des del camp de futbol de Sant Hipòlit de Voltregà

El Ter 15 de maig de 2010 a les 14:45
La competició està oberta a experts i practicants
La primera edició de la Cursa de Muntanya del Voltraganés se celebrarà aquest diumenge. Una competició en la qual tothom hi podrà participar, professionals i amateurs, ja que s’han previst tres recorreguts, de 42, 23 i 12 quilòmetres. S'han inscrit més de 100 participants que es reparteixen per igual en les tres categories. Una inscripció limitada per no malmetre l’entorn.

Per Josep Forcada, del Club Excursionista del Voltreganès, la cursa ideal és la de 42 quilòmetres ja que permet contemplar totes les vistes que ofereix aquesta part del territori osonenc. La sortida serà al camp de futbol de Sant Hipòlit de Voltregà. La primera categoria, la de major distància, començarà a dos quarts de 8 del matí. A partir de les 9, prendran la sortida els participants de les curses de 23 i 12 quilòmetres.

L'entrega de guardons es farà a que es completin els podis i hi haurà trofeus als tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria. Segons Forcada, la Cursa de Muntanya del Voltreganès neix com a resposta de les activitats que ja realitza el Club excursionista i com a demanda de la gent. Encara que s'ha de fer la primera edició, des de l'organització ja s'apunta per la continuïtat.
Etiquetes:
Esports