23 d'abril de 2024

Vic inaugura la remodelació de la plaça de la Divina Pastora

En total, la remodelació de la plaça ha suposat una despesa de 320.000 € per a l’Ajuntament de Vic

El Ter 17 de maig de 2010 a les 16:14
Imatge de l'acte
Aquest diumenge va tenir lloc la inauguració de la remodelació de la plaça de la Divina Pastora de Vic. La reforma de la plaça de la Divina Pastora "ha estat integral i ara presenta un aspecte rejovenit i adaptat a les necessitats urbanes del nostre temps". L’actuació més visible és l’anul·lació de la rotonda que deixa pas a dos carrils de circulació del mateix sentit i la incorporació d’un carril bici.

La vorera que hi ha entre el carrer de Joaquima de Vedruna i el carrer Nou s’ha ampliat i també la de davant de l’ABS Vic Nord. La inauguració va comptar amb la presència de Josep M. Vila d’Abadal, alcalde de Vic i el president de l’Associació de Veïns i Veïnes dels Capuxtins, Lluís Tello.

Aquestes obres les han realitzat alumnes de l’Escola Taller, amb el suport puntual de l’Àrea de Manteniment, i això ha permès reduir considerablement el cost inicial del projecte. En total, la remodelació de la plaça ha suposat una despesa de 320.000 € per a l’Ajuntament de Vic.

L’acte també va tenir un caire festiu i popular amb la participació dels gegants de la ciutat i els grallers de la ciutat.
Etiquetes:
Societat