24 d'abril de 2024

Aquest dissabte es celebra el segon festival benèfic de Nepa-Món

La jornada començarà a les quatre de la tarda amb un espectacle infantil

El Ter 11 de juny de 2010 a les 13:34
Ix! serà el cap de cartell
Les Escoles Joan XXIII de Els Hostalets de Balenyà acolliran aquest dissabte el segon festival benèfic de la ONG Nepa-món. La jornada començarà a les quatre de la tarda amb un espectacle infantil amb Pep López i el Mag Arnau. La música hi tindrà un paper importat.

A la nit el cap de cartell serà el grup Ix! que acaba de publicar els seu segon treball discogràfic titulat l’Ingenu és lliure. L’àlbum de debut del grup, Autòmat Infinit va tenir un molt bona acollida entre ela crítica i el públic i els va portar a actuar a tots els grans festival catalans. Amb aquest segon disc els concerts comencen a omplir l’agenda d’aquest grup que ha optat per gestionar-me directament deixant de banda les discogràfiques convencionals i a través de la xarxa.

A la festa de Nepa-món també hi haurà les actuacions de les Corals Josefines, Josep Maria Puigdomènech, Nogatina, Ismael Colomer, Cormlech o els Sagals d’Osona. La recaptació dels festival anirà destinada a nens de diverses zones del Perú i també a la construcció d’un consultori mèdic.
Etiquetes: