25 d'abril de 2024

Veïns i comerciants entreguen signatures a l'Ajuntament de Manlleu en contra del projecte de la plaça

El comerciants i veïns demanen que es tinguin en compte totes les opinions respecte del projecte

El Ter 21 de juny de 2010 a les 18:52
Ja es poden veure algunes pancartes d'oposició projecte
El ple d’aquest dimarts de l’Ajuntament de Manlleu adjudicarà les obres del projecte de remodelació i construcció del pàrquing de la plaça Fra Bernadí. Veïns i comerciants continuen oposant-se al projecte i per mostrar el seu malestar aquest divendres van presentar unes 2.000 signatures en contra del projecte.

Tal com explica Maica Ortega, copropietària del restaurant Crep-elles, la intenció era esperar-se a tenir més signatures però l’adjudicació de les obres al ple d’aquest dimarts els va fer avançar la presentació.

El comerciants i veïns demanen que es tinguin en compte totes les opinions respecte del projecte. El proper dia 30 de juny tenen previst mantenir una trobada amb l’alcalde Pere Prat. Tot i que l’ajuntament tira el projecte endavant els comerciants esperen poder traslladar el seu malestar i conèixer de primera mà com es desenvoluparan les obres i com els afectaran. Al concurs s’hi han presentar dues empreses, Hormipresa i Prosa. L’adjudicació de les obres és el primer pas per iniciar el procés que ha de culminar a finals d’octubre amb l’inici dels treballs. L’aparcament comptarà amb 270 places. Els treballs han de durar un any, mentre es podrà circular per la plaça. Un cop fet el pàrquing es remodelarà la superfície. En total el projecte tindrà un cost de 6,1 milions d’euros.
Etiquetes:
Societat