El copilot d'un tot terreny mor en un accident dins un circuit de trial a Seva

La víctima és Andreu Motos, veí d'Olesa de Montserrat i de 39 anys

El Ter 16 de juny de 2008 a les 08:14
Una imatge d'arxiu d'un vehicle 4x4
El copilot d'un vehicle tot terreny va morir ahir diumenge al migdia en un accident dins un circuit de trial, situat entre Seva i Balenyà. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el vehicle amb què anava la víctima va bolcar i va atropellar el copilot, Andreu Motos, de 39 anys i veí d’Olesa de Montserrat.

L’accident mortal va passar mentre es disputava la tercera prova del Campionat de Catalunya de trial 4x4, als terrenys de La Costa de Seva.

El circuit, de titularitat privat, passa paral·lel a la carretera BV-5305 entre Seva i Balenyà. Segons els Bombers, ahir al migdia, en rebre l’avís, es van activar ràpidament quatre de les seves dotacions i un helicòpter del 061, que finalment es van retirar al rebre la confirmació que Andreu Motos ja havia mort. La competició es va suspendre immediatament.