24 d'abril de 2024

Viladrau acollirà la primera edició del Festival de música Marcos Redondo

Tots els concerts tindran lloc a partir de les 10 de la nit al Centre Cultural Europeu de la Natura

El Ter 30 de juny de 2010 a les 12:35
Marcos Redondo
Viladrau celebrarà a partir del 10 de juliol i fins el 21 d’agost la primera edició del Festival de música Marcos Redondo. La iniciava va sorgir de la família de Redondo, reconegut cantant d’òpera i sarsuela que va passar llargues temporades a Viladrau i on també hi va establir la seva residència.

La família, que encara passa temporades en aquest municipi va fer arribar la proposta a l’ajuntament. El festival vol ser obert a tot tipus de propostes i a tot tipus de públic.

El festival arrencarà el dia 10 de juliol amb un concert de la soprano Marta Mathéu acompanyada de Francisco Poyato al piano. Seguirà el dia 24 amb el Quartet Albéniz. Ja a l’agost, el dia 7, serà el torn del contratenor Jordi Domènech i el pianista Josep Suriñach. Finalment, tancarà aquesta primera edició del festival l’actuació de la Vella Dixieland. Cal destacar que abans del primer concert es farà un homenatge a Marcos Redondo.

Tots els concerts tindran lloc a partir de les 10 de la nit al Centre Cultural Europeu de la Natura. Abans de cada concert també hi haurà l’opció de sopar amb reserva prèvia. Els sopars de juliol aniran a càrrec de Salvador Casaseca i els de l’agost de Nando Jubany.
Etiquetes:
Cultura