25 d'abril de 2024

Viladrau rep 626.000 euros en el marc del programa ‘Viure al Poble’

Viladrau aprofitarà aquesta subvenció per fer possible el projecte ‘Redescobrim Viladrau, terra de bruixes i bandolers’

El Ter 3 de juliol de 2010 a les 12:30
El programa ‘Viure al Poble’ està destinat als municipis amb menys de 2.000 habitants
Viladrau aprofitarà aquesta subvenció per fer possible el projecte ‘Redescobrim Viladrau, terra de bruixes i bandolers’.

Viladrau rebrà 626.000 euros, en el marc del programa ‘Viure al Poble’ impulsat pel Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta segona convocatòria del programa ‘Viure al Poble’ han participat fins a 70 municipis, dels quals han estat seleccionats 28. El programa ‘Viure al Poble’ està destinat als municipis amb menys de 2.000 habitants, que requereixen una atenció especial i que previament hagin presentat projectes per tirar endavant l’activitat econòmica i iniciatives emprenedores que facin possible el desenvolupament dels municipis de les zones rurals.

L'objectiu del Departament de Governació i Administracions Públiques ha estat prioritzar una forta inversió en cada projecte, en lloc de dotar de petites quantitats de diners un nombre major de municipis.
En aquesta segona convocatòria, la Subcomissió de Règim Econòmic del Departament de Governació i Administracions Públiques ha seleccionat 7 projectes de la demarcació de Girona, 6 de la Catalunya Central, quatre del Camp de Tarragona, 4 de Lleida, 3 de l’Alt Pirineu, 2 de les Terres de l’Ebre i 2 de Barcelona.
Etiquetes: